مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ارز دیجیتال از کیف پول

با سلام. یک نفر مبلغ 80 میلیون تومان از کیف پول ارز دیجیتال من به سرقت رسوند و همن آیدی تلگرام طرف رو داشتم ولی الان پاک کرده و اسکرین شات از چت ها رو دارم. میشود شماره رو پیدا کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متحمل است ولیکن شما شکایت خودرا ثبت وبا ارجاع به پلیس فتا با کار کارشناسی وفنی احراز خواهد شد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بستگی به نحوه سرقت دارد که به چه صورتی این کار را انجام داده اند.
در هر صورت پیشنهاد میشود شکایت را ثبت تا پلیس فتا از نظر فنی موضوع را پیگیری نماید.