مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ارز دیجیتال از کیف پول

با سلام فردی به عنوان پشتیبان کیف پول ترون لینک با اینجانب در تلگرام ارتباط برقرار کرد متاسفانه اینجانب اطمینان کردم که پشتیبان همین کیف پول است و توسط یک لینکی ادرس کیف پول مرا گرفت که مشکلم را حل کند متاسفانه تمامی ارزهای دیجیتالم را خالی کرد البته بعدا متوجه شدم که ایدای اش هم مخفی است که فقط پشتیبان سایت تلگرام میتواند به شناسایی اش کمکم کند که انهم در خارج است البته با پلیس اینترپل همکاری دارد از پلیس فتای شهر خودم به دادسرا شکایت کردم نتیجه ای نشد حال اگر به تهران بیاییم و از طریق اینترپل بخواهم شکایت کنم مراحل اش چگونه است لطفا مرا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دادسراي محل اقدام نماييد به مرجع صالح انتظامي دستورات لازمه قضايي صادر مي شود