مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه در صورت تنبلی چشم

سلام، خسته نباشید. من 20 سال دارم و چشم راست من تنبلی دارد ولی چشم چپ من سالم هست و میتونم با آن ببینم. میخواستم بدونم کمیسیون پزشکی اجازه دریافت گواهینامه رو به من میدهد یا خیر؟

پاسخ ها :

علی هادیان

جناب آقای علی هادیان:

ضوابط معاینه چشم برای متقاضیان دریافت گواهینامه رانندگی
ماده 1: بینایی برای گواهینامه‎های رانندگی پایه الف (گروه‎های 1و2) و پایه ب (گروه 1) و ویژه
حداقل قدرت بینایی برای مجموع دو چشم با اصلاح یا بدون اصلاح 12/10
حداقل میدان بینایی برای هر چشم 70 درجه
برای افراد تک چشمی حداقل قدرت بینایی 10/9 و میدان بینایی 100 درجه، ضمن رعایت شرایط ویژه در وسیله نقلیه