مشاوره حقوقی رایگان - معافیت با تنبلی چشم

سلام من چند سال پیش به خاطر تنبلی چشم چپ معافیت پزشکی گرفتم الان چند سالی هم که درمان کردم و بهتر شده چشمم میخوام برا گواهینامه اقدام کنم گفتن باید بری کمیسیون پزشکی اگر کمیسیون رای بر سالم بودن چشم من بدهد آیا کارت پایان خدمت من باطل میشود؟

پاسخ ها :

معافیت تنبلی چشم برای سربازی گواهینامه در صورت تنبلی چشم معافیت تنبلی چشم گواهینامه سربازی