مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زمین کشاورزی

با سلام.
اجرت المثل زمین کشاورزی که توسط برادر بعد از فوت پدر مرحومشان کاشت و برداشت میشده و پول حاصل از برداشت محصولات زراعی را که نصف آن به برادرش می رسیده و برای زمین ها سند مشاعی سه دانگ سه دانگ هست و از سال 1383 تاکنون مرز هم وسط زمین مشخص نشده است.
10 هکتار را به مدت 18 سال
آیا اکنون با وجود شهود میتوانند طرح دعوی کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر کل زمین را بهره برداری میکرده واز منافع ان تحصیل کرده بله میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف به میزان قدرالسهم خودرا بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا تامین دلیل و جلب نظر کارشناس کنید.