مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن نقل و انتقال در دفترخانه

با سلام
آیا امکان دارد به عنوان شخص حقیقی هرگونه نقل و انتقال سند بدون حضور خودم را مسدود کنم، چون گویا میتوانند مرا مجهول الامکان معرفی کرده و بعد از دوبار آگهی در روزنامه به توسط کارشناس دادگستری سند را انتقال دهند .(سند ماشین یا ملک )
سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" انتقال مال یا توسط شخص انجام می شود یا نمایندگان قانونی یا وکلای وی و یا به موجب حکم قانون . به نظر می رسد سؤال شما در این رابطه باشد که بخواهید جلوی انتقال قانونی و حکم دادگاه را بگیرید که غیرممکن است .

یک وکیل

تنها راه ممکن این است که ملک را به شخص دیگری مثلا همسرتان منتقل نمایید وگرنه هیچ راه دیگری جهت جلوگیری از نقل و انتقال سند وجود ندارد.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
توصيه ميشود شما در سامانه ثنا ثبتنام كنيد در اين حالت در صورتيكه عليه شما دعوايي مطرح شود به اساني از ان مطلع ميشويد

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه این انتقال از طریق حکم دادگاه باشد شما راهی در اینخصوص ندارید و حکم اجرایی میشود مگر اینکه رای غیابی بوده و شما با واخواهی موفق به نقض رای شوید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع ،توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)