مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مدارک از همسر

سلام. سال 94 با شخصی محرمیت یک ساله داشتم که به دلیل بدرفتاری های شدید و خطرناک و ضرب و شتم های بسیار بعد از اتمام محرمیت از آن شخص جدا شدم. ایشان تمام مدارک شناسایی و طلاق نامه و تمام لوازم منزل من را پس نمی‌دادند. به پلیس و دادگاه شکایت کردم و تازه فهمیدم که این شخص دارای پرونده قطور بزه و کلاهبرداری و ارتشا هست. قرار شد من با پلیس همکاری کنم تا دستگیر شده و من هم به مدارک و لوازم برسم. ایشان دستگیر و برای ده سال حبس به زندان افتاد. سال 97 با یک برگه کپی و سه شاهد کذاب و دروغین برای من حکم عقد دائم گرفته است و من هر چه سعی میکنم و به هر دری میزنم و هر مدل لایحه ای که نوشتم همه رای دادگاه قبلی را بدون احضار شهود تایید میکنند. سزای همکاری با پلیس باید صدور این حکم باشد؟ من چکار کنم؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر مراحل رای طی و قطعی شده باشد صرفا میتوانید از طریق مطالبه مهریه و طلاق به درخواست زوجه بدلیل محکومیت زوج به حبس بیش از 5 سال اقدام کنید