مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مدارک

سلام من قصد جدایی از همسرم و دارم.مدارک شناسایی من و بچه هام و برداشته. من چطور میتونم مدارکم مجدد دریافت کنم تا بتونم پروسه خودم و پیش ببرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کپی دارید میتوانید با انها اقدام کنید و دادخواست دهید. در غیر این صورت باید تقاضای المثنی به علت مفقودی دهید تا سریعتر صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید المثنی بگیرید
سند ازدواج می توانید از دفترخانه ای که عقد کردید رونوشت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رونوشت سند ازدواج از دفتر ازدواج دریافت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سند ازدواج می توانید از دفترخانه ای که عقد کردید رونوشت بگیریدبرلی بقیه مدارک کپی کفایت میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا دادخواست خود را مطرح نمایید و در دادخواست از دادگاه درخواست استعلام از ادارات مربوطه و ارسال کپی مدارک را هم مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید المثنی و رونوشت از دفتر ازدواج تهیه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص میتوانید وکیل بگیرید تا سایر موارد مجدد گرفته شود یا گواهی اخذ شود یا چه موضوعی شما بشود بدون مدارک نیز حل گردد

یک وکیل

دادخواست استرداد مدارک مطرح کنید و یا اینکه رونوشت سند ازدواج از دفترخانه تقاضا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تصویر شناسنامه از اداره ثبت احوال وعقدنامه از دفترخانه میتوانید اخذ نمایید