مشاوره حقوقی رایگان - بردن کلیه مدارک از منزل توسط همسر

سلام من با خانمم اختلاف داریم ایشان کلیه مدارک اینجانب را از منزل برداشته برده چکار باید انجام دهم

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام امکان پیگیری قضایی وجود دارد ولی بهتر است در ابتدا طی اظهارنامه ای خطاب به همسر خود از وی بخواهید تا مدارک شما را ظرف مهلت مشخصی مسترد نمایند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در اینخصوص و سپس دادخواست استرداد مدارک را ثبت نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر دلیل اثبات کننده دارید ابتدا اظهار نامه ارسال و سپس دادخواست استرداد مدارک را ثبت نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد اسناد ومدارک را به طرفیت همسر تان تقدیم دادگاه حقوقی نمایید ،البته بایدآن را دردادگاه اثبات نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد بدهید.
یا المثنی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول یک اظهارنامه بدهید سپس دادخواست استرداد مدارک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست استرداد مدارک مطرح کنید

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

طی اظهارنامه ای خطاب به همسر خود از وی بخواهید تا مدارک شما را ظرف مهلت مشخصی مسترد نمایند.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد مدارک برای ایشان ارسال نمایید در صورت عدم توجه دادخواست دهید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا طی ارسال اظهارنامه ای تقاضای عودتکدازک نمایید و درصورت امتناع دادخواست استرداد اسناد بطرفیت ایشان مطرح نمایید و یا درصورت عدم تمایل اقدام قضایی تقاضای المثنی مدارک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان سرقت اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا بوسیله اظهارنامه آنها را از وی مطالبه کنید اگر آنها را تسلیم نکرد از طریق محاکم اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست استرداد مدارک را مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. ابتدا طی اظهارنامه ای خطاب به همسر خود از وی بخواهید تا مدارک شما را ظرف مهلت مشخصی مسترد نمایند. در صورت عدم استرداد علیه ایشان دادخواست استرداد مدارک دهید

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

با سلام میتئنید از مراجع قانونی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا برای ایشان اظهار نامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد مدارک را به طرفیت ایشان به ثبت برسانید

و یا می توانید برای المثنی اقدام کنید یا اگر قصد دعاوی حقوقی دارید بدون نیز تحت چه شرایطی امکان پذیر است

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
چنین اتفاقی بین زوجین معمول است.سعی کنید با توافق حل و فصل نمایید.درغیراینصورت ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه و سپس از طریق محاکم قضایی پیگیری کنید.

یک وکیل :

درود:
هرادعائی نیاز به اثبات با دلایل و مستندات محکمه‌پسنددارد.
بهترین راه،ارسال اظهارنامه برای همسرتان و درخواست استرداد مدارک است تاشایدبتوانیدبانحوه پاسخگوئی ایشان ،دردادگاه اقامه دعوی نمایید.
مؤیدباشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تقاضای استرداد مدارک را به دادگاه ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت خیانت در امانت کنید یا دادخواست حقوقی استرداد مدارک البته با ارائه ادله اثباتی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ا ز طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید

مباردت به شکایت کیفری سرقت نمایید

و زمان و نحوه ی سرقت را توسط ایشان اثبات نمایید
سپس در صورت اثبات دادخواست مسترد نمودن اسناد را در همان دادگاه عنوان یا در دادگاه حقوقی مطرح و پیگیری نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به ادله ای دادخواست استرداد دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال و سپس با معرفی شهود و ... دادخواست استرداد مطرح گردد