مشاوره حقوقی رایگان - معاینه مقعدی برای استخدام

سلام. برای استخدام در نیروی انتظامی ناجا بانوان معاینه مقعد و واژن حذف شده است؟ لطفا زود تر جواب من رو بدهید. تو رو خدا.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید آیین نامه استخدامی را ملاحظه فرمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام لطفا اسم و فامیلی شریف و اسم شهرتان را بفرمائید و لطفا ابتدا هزینه مشاوره یعنی 100 هزار تومان را به شماره کارت 6274121183567098 بانک اقتصاد نوین به نام یوسف حزبا واریز بفرمائید تا پس از بررسی دقیق موضوع ، راهکار قانونی لازم به شما ارائه شود با تشکر شماره واتساپ: 09393050039

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سلام برای استخدام نیروی های نظاهی برخی معاینات و تحقیقات جهت تشخیص عدم انحرافات اخلاقی صد در صد انجام میشود.