مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باعرض سلام و خسته نباشید
همسر من بخاطر اینکه منو در فشار بزاره و حسابی اذیتم کنه به هیچ عنوان حاضر نیست طلاقم بده و درضمن باهاش زندگی نمیکنم و در منزل پدری هستم. میخواستم بدونم برای یک خانم چه راهی وجود داره که بتونه طلاق بگیره من واقعا نمیدونم باید چکار کنم تا بتونم طلاق بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اخذ حکم طلاق برای زوجه قواعد خاص خودش را دارد که وکلای متخصص در این زمینه با این ابزارها بیشتر آشنایی دارند . مختصر عرض کنم زن برای اخذ حکم طلاق یا باید از شوهرش وکالت رسمی داشته باشد یا در سند رسمی ازدواجش به این وکالت و شرط تصریح شده باشد یا در عسر و حرج باشد یا طلاق خلعی به خاطر کراهت از شوهرش بخواهد البته با بذل حداقل قسمتی از مهر و اخذ اجازه شوهرش و یا طلاق توافقی باشد . یا اجرائیه عدم پرداخت نفقه از سوی شوهرش در دستش باشد

یک وکیل

سلام. چنانچه همسر شما هیچ مشکلی از نظر جسمی, اخلاقی یا مالی برای پرداخت نفقه نداشته باشند علی الاصول دادخواست طلاق شما به جایی نخواهد رسید. چنانچه ایشان نفقه پرداخت نمی کنند به جرم ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید و همان گواهی دلیلی برای دادخواست طلاق خواهد بود.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام باید عسر وحرج خود را ثابت نمائی یا اخراج شما توسط شوهرتان

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به اینکه طلاق از حقوق زوج است شما یا باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید یا با با مراجعه به شرایط ضمن عقد در صورتیکه یکی از انها شامل شما میگردد نسبت به طرح دادخواست طلاق اقدام فرمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)

مجید پورشکر

جناب آقای مجید پورشکر :

سلام ، دفترچه‌های ازدواج که در دفاتر ازدواج ثبت می‌شوند دارای بند‌هایی هستند که در صورت امضاء از سوی شوهر، زن این اختیار را خواهد داشت که پس از حصول این شرایط راسا در دادگاه‌های خانواده حاضر شده و تقاضای طلاق نماید.
شروط ضمن عقد نکاح شامل 12 شرط است که به آن شروط دوازده گانه عقد نکاح می‌گویند.

با تحقق یکی از شرایط دوازده گانه و اثبات آن در دادگاه، زن می‌تواند با استفاده از وکالت ضمن عقد با مراجعه به دادگاه خانواده و طی تشریفات قانونی نسبت به اجرای طلاق اقدام کند.

در مواردی هم اتفاق می‌افتد که مرد و زن بر سر داشتن حق طلاق زن بدون هیچ پیش‌شرطی رضایت دارند یا زنانی در پی دریافت این حق هستند که این مورد خارج ار این دوازده شرط در صورتی محقق می‌شود که مرد در دفاتر استاد رسمی «وکالت در طلاق» را به زن بدهد که در این صورت زن هر زمانی و فارغ از هر پیش‌شرطی می‌تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند.
همه این بندها برای تحققشان نیازمند شرایطی هستند که برای اثبات باید با یک وکیل مشاوره شود.