مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

باسلام و خسته نباشید خدمت استاید محترم.
من عدم تمکین و گواهی نشوز زوجه رو گرفتم حالا میتونم ازدواج مجدد بدم؟شریط ازدواج مجدد چیه؟زوجه الان خونه باباش تو تهران هستش و من شهرستان آیا میتونم ازدواج مجدد رو از شهر خودم اقدام کنم؟
باتشکر از عوامل محترم دادراه و اساتید عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام برطبق قانون سال 53 یکی از شرایط ازدواج مجدد عدم تمکین زن هست پس با استناد به دادنامه عدم تمکین باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را به طرفیت همسر اول بدهید و دادگاه صالح دادگاه محل اقامت همسر شماست و دعوا باید در تهران مطرح گردد.

یک وکیل

سلام " با داشتن حکم عدم تمکین و عدم اجرای آن توسط زوجه و مآلاً ناشزه شدن زوجه ، می توانید دادخواست تقاضای ازدواج مجدد به دلیل نشوز زوجه به طرفیت همسر خود در دفاتر الکترونیک قضایی به ثبت رسانده تا به دادگاه محل اقامت خوانده ( تهران ) ارجاع شده و رسیدگی شود .

یک وکیل

سلام با استناد به رای عدم تمکین همسر خود البته رای قطعی شده می توانید دادخواست ازدواج مجدد در شهر محل اقامت همسرتان و به طرفیت ایشان تقدیم دادگاه نمایید. قابل ذکر است که همه دادگاهها حکم ازدواج مجدد دائم صادر نمی کنند و بعضی شعب رای ازدواج موقت صادر می نمایند.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام در صورتی که حکم تمکین قطعی واجرائیه صادر و زوجه حاضر به تمکین نشده باشد بله

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شرط ازدواج مجدد عدم تمکین زوجه وتوانایی مالی شما است.دادخواست باید به محل اقامتگاه زوجه داده شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
با توجه به عدم تمکین زوجه و گواهی نشوز شما میتونید دادخواست ازدواج مجددتون رو ارایه کنید منتها به لحاظ اقامت زوجه در تهران باید در تهران اقامه دعوی بفرمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام پس از اخذ عدم تمکین زوجه به طرفیت زوجه اقدام به طرح دادخواست ازدواج مجدد بفرمایید و دادگاه صالح به رسیدگی شهر محل سکونت زوجه میباشد