مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار

سلام. بنده قرارداد همکاری آموزشی با شرکتی امضا کردم و 15 میلیون تومان سفته به عنوان حسن انجام کار دادم اما به دلیل شرایط کاری بد و عدم تطابق کار عنوان شده با کار انتظاری و انجام شده استعفا دادم به بنده گفته شد یک ماه پس از استعفا به کار ادامه دهم بعد از آن تسویه حساب می کنند.
اما پس از یک ماه گفته شد یک ماه دیگر نیز باید بیایید و بنده نیز پس از گذشت یک ماه اولیه ترک کار کردم.
برای مدتی که مشغول به کار بودم حقوق دریافت کردم اما حقوق را به صورت نقدی دادند و نوشته و امضایی از کارفرما برای حقوق پرداخت شده ندارم. در قرارداد امضا شده عنوان شده است که کار بنده رایگان بوده و مستحق هیچ گونه حق و حقوقی از ایشان نیستم و بعد از استعفا باید 15 میلیون سفته را بابت آموزش پرداخت کنم.
در حال حاضر من چطور میتوانم ثابت کنم که رابطه کارگر و کارفرما بین ما برقرار بوده و حقوق معوقه خود و سفته های امانت داده شده را بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا در خصوص اثبات رابطه کارگر کارفرمایی میتوانید استناد کنید به بازرسی کار تا بازرس اداره کار جهت تحقیقات به محل کار شما مراجعه واز روابط کاری شما تحقیقات لازم معمول وگزارش نماید ویا شهادت شهود منجمله شهادت همکارانتان در ان شرکت
ثانیا در خصوص سفته ها نیز اظهارنامه رسمی از طریق دفتر خدمات قضایی به کارفرما ارسال واسترداد اصل سفته ها را مطالبه نمایید ودر نهایت دادخواست حقوقی استرداد اصل سفته ها