مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثار ارتش

سلام
پدر من در تاریخ 57/10/07 جهت انجام خدمت سربازی اعزام گردید و محل خدمتش تیپ 28 ارتش سنندج بود و در تاریخ 58/12/07 کارت پایان خدمت گرفت و مدت 14 ماه خدمت کرده که به دلیل بعد از انقلاب قسمت هایی از کردستان جزء مناطق عملیاتی بوده و جنگ ایران و عراقم سال 59 شروع شده بهمین خاطر تیپ 28 کارت ایثار به مدت 6 ماه و 12 روز به عنوان کارت ایثار کارکنان وظیفه صادر کرده که دار سامانه آجا دارای کد رهگیری هست

با همون کارت پایان خدمت حدود 7 ماه کسری خدمت به من تعلق گرفت
الان مراجعه کردم به نزدیکترین یگان ارتش برا گواهی میزان خدمت در جبهه که می بایست 4/3 از کارت ایثار را به عنوان حضورت داوطلبانه برام صادر کنه (حدودا چهار و نیم ماه میشود ، و حدود 3 ماه هم در سپاه حضور در جبهه داشته که جمعه حدودا 7.5 ماه میشود برا استخدامی فرزندان ایثارگر ) که گفتن چون در زمان جنگ نبوده قابل قبول نیست

میخواستم بدونم اصلا با این کارت ایثار و کارت پایان خدمت گواهی میزان 4.5 ماه حضور در جبهه رو میشه صادر کرد یا نه؟
اگه نمیشه پس بر اساس چی این کارت ایثار و کسر خدمت به من تعلق گرفت ؟

پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایطت شما ممکن است جز موارد خاص بوده باشد که البته باید پرونده بالینی شما مورد مطالعه قرار گیرد