مشاوره حقوقی رایگان - دریافت‌ مهریه‌ تعیین‌ شده

با سلام‌ برای‌ دریافت‌ سکه‌ که‌ هر 10ماه به‌ دادسرای‌ استان‌ اندیمشک‌ ارسال‌ میشه باید چه‌ کارهایی‌ انجام‌ داد البته‌ تا چند وقت‌ پیش‌ وکیلی‌ داشتم
او برام‌ میگرفت‌ و ارسال‌ میکرد

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

سلام بايد به شعبه مراجعه و دريافت نماييد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه باید حضورا جهت اخذ سکه امضارسید ان اقدام کنید یا مجددا وکیل اختیار نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید برای دریافت سکه ها به اجرای احکام مربوطه مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام راه دیگری وجود ندارد و باید برای گرفتن سکه ، یا خود زوجه مراجعه نماید یا وکیل بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برای دریافت شخصا یا توسط وکیل به اجرای احکام مراجعه نمایید