مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان سکه و یک چهارم حقوق به عنوان مهریه

سلام. مهریه من 114 تا بود که برای گرفتن طلاق مجبور شدم تنها 40 سکه مطالبه کنم و مابقی رو بخشیدم. قبل از صادر شدن حکم طلاق 7 سکه پیش قسط و هر 5 ماه یک سکه تصویب شد که زوج پرداخت نکرد و با جلب ازشون گرفتم. الان باز اعسار داده که اعسارش قبول شد و هر 9 ماه یه سکه تصویب شد. میخوام بدونم میتونم همزمان یک چهارم حقوق و اقساط مهریه را دریافت کنم؟ نمیخوام تاثیری روی اقساط مهریه گذاشته بشه و دوباره به نفع زوج بازه زمانی پرداخت سکه زیاد بشه. با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید حسب مورد توقیف یک جهارم یا یک سوم حقوق ایشان را نیز بخواهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر وقتی تقسیط شده است نمی توانید همزمان هم قسط بگیرید هم کسر از حقوق

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید .ایشان هم میتواند درخواست تعدیل اقساط نماید