مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. من با همسرم مشکل داریم و در شرف طلاق هستیم،و همسر من خیلی منو دوس داره. ولی من اشتیاقی به ادامه زندگی با ایشون ندارم.اینم بگم ما هنوز تو عقد هستیم. و یک سری از لوازمای من در خانه ای هست که من از برادر ایشون کرایه کردم. و اجازه نمیدن که من به لوازمام دسترسی داشته باشم. چون موقع رهن خانه 10م پول دادم و متاسفانه قولنامه ننوشتم، میخاستم بدونم با این مشکلات من پیش قدم بشم در شکایت یا منتظر باشم تا اونا اول شکایت کنن. و اینکه من اول شکایت کنم مشکلی برام بوجود نمیاد. شکایت در مورد پول و لوازمایی که خریدم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
آغز شکایت به مفهوم آغا یک جنگ است و پایان هیچ جنگی خوش نیست
راهکار شما از طریق مکالمه و نشست با حضور بستگان نزدیک و البته با نفوذ حل خواهد شد.
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

سلام. همانطور که همکار محترم فرمودند در مسایل خانوادگی بهترین کار مصالحه است. اما در صورتی که مصالحه کارساز نشد دادخواست مطالبه وسایل شخصی با ارائه فاکتور و پول با استناد به فیش پرداختی و شهادت شهود را بدهید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال شما اصلاً بحث پیش قدمی در طرح شکایت مطرح نیست . چونکه به ادعای شما ، مبلغ 10 میلیون تومان به برادر همسرتان به عنوان رهن یا ودیعه مورد اجاره بدون تنظیم اجاره نامه داده اید و وسایل و لوازم شخصی شما هم داخل آن منزل است ! پس بعید به نظر می رسد برادر همسرتان به این دلیل بخواهند از شما شکایتی داشته باشند چونکه موجبی برای طرح شکایت وجود ندارد و ضرری نکرده اند حتی منفعت هم برده اند . دیگر اینکه اثبات ادعای شما برای رهن منزل بدون تنظیم قرارداد اجاره و استرداد وسایل و لوازم شخصی تان از برادر همسرتان بدون مدرک و سند سپردن به ایشان ، صرفاً با اثبات شهادت شهود بسیار متعسر و دشوار می نمایاند هر چند غیر ممکن نیست . علی ایحال ضرر متوجه شماست و نه برادر همسرتان . اگر بتوانید از طریق گفتگو و یا میانجی گری ریش سپیدان محل یا فامیل به غائله خاتمه دهید بهترین روش برای احقاق حق ادعائی خود برگزیده اید وگرنه برای اثبات ادعای حقوقی خود باید به محکمه صالح مراجعه نمائید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
ضمن تایید نظر همکاران محترم در ارشاد به مصالحه چنانچه مصالحه میسر نگردید میتوانید ضمن دعاوی جداگانه هم درخواست وجه خود را نموده و هم دادخواست استرداد وسایلتون رو بنمایید ابته برای اینکه ان وسایل متعلق به شماست وجود فاکتور و سایر دلایل از جمله شهادت شهود هم لازمه
پیشنهاد میشه در صورت موفق نبودن مصالحه ابتدا درخواست خود را در قالب اظهارنامه از برادر همسرتان مطالبه و در صورت عدم توفیق اقدام به طرح دعوی نمایید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند