مشاوره حقوقی رایگان - طرح آموزشی روی زمین روستایی

سلام. زمینی متعلق به پدرم در بافت روستایی هست که دارای سند میباشد.. از حدود 6 سال پیش متوجه شدیم ملک در طرح آموزشی قرار گرفته شده است..در صورتیکه مدرسه در فاصله 100متری ملک واقع شده. با استعلام از آموزش و پرورش منطقه که اعلام عدم نیاز فعلی رو به دهیاری اعلام نموده. چگونه میتوان طرح رو قبل از اتمام دوره تمدید شده برداشت؟ روند پیگیری از کدام نهاد ها میباشد

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام طرح هادارای مدت است، پس از آن و عدم اجرای طرح، مالک امکان اعمال مالکیت بروی زمین خویش را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به مرجع مربوطه
مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید