مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

سلام من ضامن 70 میلیون وام همکارم شدم که متاسفانه قبل از واریز اولین قسط فوت کرد من الان چک یا سفته از خانواده او بگیرم یا نه
هر راهی داره لطفا راهنمایی کنید چکار کنم وضعیت مالی خوبی هم ندارم هر قسطش یک میلیون وهشتصد تومنه ؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
معمولاً بانک ها تسهیلات را بیمه می کنند. در این صورت مانده بدهی صلح شده و ورثه تسهیلات گیرنده و ضامن دیگر مسوولیتی ندارد.بدوا تخقیق کنید؛ چرا که شاید بتوانید از این مزیت بهره مند شوید...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرکار مثبتی بکنید خیره اگر وام بیمه فوت باشه از شما هم بری میشه