مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت

با سلام ممنون میشم بفرمایید ... پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهامات سرقت مستوجب تعزیر یعنی چی؟ پسرم در زندان هست از طریق مددکاری زندان تقاضای تخفیف قرار کردن و نامه رو دستی از زندان گرفتم به اضافه درخواست تعویق صدور حکم که هر دو نامه داخل پرونده گذاشته شد ولی قاضی برای ده روز دیگه وقت رسیدگی گذاشتن چکار باید بکنم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سرقت مست‌جب تعزیز سرقتی ایت که در سورت اثبات حکم آن حبس می باشد .هر نامه ای هم از مددکاری ببرید تصمیم در مورد ترتیب اثر دادن به آن به عهده ی قاضی می باشد و قاضی میتواند از پذیرش آن امتناع کند.ضمنا توضیحاتتان مبهم است و معلوم نیست اصلا نامه ی تعویق صدور حکم چیست و بر چه مبنایی مددکاری چنین دخالتی در کار قاضی انجام داده.اصلا چنین چیزی نداریم.حتما از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید تا ضمن پرسیدن سوالات دقیقتر و ضمنا مشاهده ی مدارک شما مشاوره ی لازم داده شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
یعنی سرقت تعزیری انجام داده اند و حبس دارد اگر سرقت حدی بود مجازات قطع انگشت بود و باید با قاضی در ارتباط باشید