مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ و تنظیم سند

سلام. بعد از خرید آپارتمان رفتم دفترخانه و در دفترخانه تنظیم سند کردیم و در سند تنظیم کرده در دفترخانه نوشتیم که به اقرار فروشنده و مالک این واحد دارای پارکینگ است. از قرار در سند تک برگ مادر که به اسم مالک است پارکینگ نوشته نشده است و من بی اطلاع بودم و حال آیا این سند تنظیم شده در دفترخانه که به امضای مالک و خریدار رسیده است معتبر است و یا سند تک برگ قبلی ؟ و آیا اگر من اقدام به سند تک برگ کنم پارکینگ در سند تک برگ من نوشته خواهد شد؟ چون من با پارکینگ معامله کرده ام و کاری به سند قبلی ندارم و باید در سند جدید پارکینگ نوشته شود. لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه ملاک ومناط اعتبار است سند مالکیت است که باید پارکینگ اختصاصی در ان درج شده باشد وصرف تعهد رسمی در دفترخانه دلیل بر قید قطعی پارکینم در سند تک برگ تلقی نخواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در سند قبلی ، پارکینگ قید نشده باشد ، در سند جدید هم قید نخواهد شد و خریدار مالک پارکینگ محسوب نمیشود ، ولی در صورت تعهد فروشنده بر تهیه پارکینگ ، خریدار میتواند
دادخواست الزام مالک به انجام تعهد را مطرح نماید