مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

سلام.
با توجه به نامه اداره بنده دال بر اینکه ماه به ماه یک چهارم از حقوق بنده کسر میشود با این وجود تمیکن بنده رد شد اعتراض هم رد شد
الان باید چیکار کنم
خانم نه حاضر به توافق هست و نه حاضر به تمکین
الان دو ساله که عقدیم
بنده هم شاغلم هم خونه دارم

میتونم درخواست ازدواج مجدد بدم آیا ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای درخواست ازدواج مجدد ، باید ابتدا حکم عدم تمکین زوجه صادر بشود و سپس درخواست اجازه ازدواج مجدد مطرح بشود
احتمالا زوجه از حق حبس استفاده کرده است و به همین علت درخواست الزام به تمکین زوجه رد شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دید علت رد شدن نفقه چیست. می توانید برای ازدواج مجود اقدام نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،به احتمال زیاد به دلیل داشتن حق حبس خانم اعتراض شما رد شده است.و در خصوص ازدواج مجدد حتما می بایست حکم عدم تمکین داشته باشید.