مشاوره حقوقی رایگان - حق ازدواج مجدد

اگر قاضی در پرونده تمکین به نفع من حکم بده و بعد از صدور اجراییه باز هم خانم من تمکین نکنه و به منزل برنگرده و ناشزه بودنش محرز بشه من میتونم همان زمان درخواست ازدواج مجدد بدم یا باید یه مدت بگذره بعد درخواست ازدواج بدم؟ چه مدت بعد از اجراییه تمکین و عدم تمکین همسرم میتونم درخواست ازدواج بدم؟ چون مطمعنم همسرم قصد تمکین نداره و برنمیگرده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه و اخذ گواهی نشوز از شعبه می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بعد از قطعی شدن حکم تمکین میتوانید اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
با قطعیت رای وصدور اجراییه وعدم بازگشت زوجه میتوانید دادخواست ازدواج مجدد را طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا جهت تمکین باید شکایت نمایید و بعد از آن دادخواست ازدواج محدد دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر عدم تمکین زوجه و صدور اجراییه ، میتوانید درخواست ازدواج مجدد
نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اخذ گواهی نشوز می توانید اقدام نمایید