مشاوره حقوقی رایگان - نقض حقوق کپی رایت

احتراما اینجانب طراح صنعتی هستم که حوزه طراحی استندهای تبلیغاتی فعالیت دارم حدود سه سال است که افرادی با کپی کردن نام و لوگوی شرکت من و همچنین کپی کلیه استندهایی که طراحی کرده ام ایجاد به احداث سایتی کرده اند و با سواستفاده از طرحهای من که در سایت خود به نمایش گذاشته اند کسب درآمد میکنند میخواستم بدانم چگونه میتوانم در این زمینه اقدام کنم و آیا مجازاتی برای این کپی های آشکار وجود دارد؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود از طریق شکایت کیفری با داشتن مدارک مستدل از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله جرم است و مجازات حبس خواهد به شرطی که شما برند و لوگو و طرح خود را در
اداره ثبت شرکت ها ثبت
کرده باشید شما باید به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و شما باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان خود را مطرح نمایید