مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه به الزام به تمکین زوجه

با عرض سلام، همسر بنده بدون اجازه و مخفیانه بدون علت مشخص و با بهانه منزل را در تاریخ 1400/3/4 ترک کرده و در همان تاریخ جهت پیگیری با 110 تماس گرفتم تا گزارش نوشته شد، بعدش جهت بازگشت زوجه شکایت تمکین مطرح کردم، لازم به ذکر است که زوجه اول به منزل مادر خوانده رفته و بعد 21روز متوجه شدم که از آنجا هم رفته پیش مادرشان که چند سال بود به خاطر مشکل خانوادگی خودشان و طلاق چند سال پیش پدر و مادرش که البته پدر زوجه در زندان به علت قتل به سر میبرند، برای بار چندم هست که همسرم از خونه فرار کرده بی علت، حتی در دادگاه تمکین حاضر نشده دادگاه الزام به تمکین کرده، اما زوجه میخواد طلاق توافقی بگیره، منو تهدید میکنه به طلاق توافقی. ولی من راضی نیستم به خاطر زیاد خواهی طلاق بگیرم خواهشمندم راهنمایی کنید بچه دارم مهریه اینجانب عندالاستطاعه میباشد.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
پرسش خود را واضح اعلام کنید
پرسش چیست؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا با عدم تمکین زوجه ایشان ناشزه شده ونفقه اینده به ایشان تعلق نخواهد گرفت
ثانیا در مهریه عندالاستطاعه توانایی مرد در پرداخت نهریه ملاک است واگر مرد توانایی نسبت به پرداخت نداشته باشد جلب وبازداشت نخواهد شد
ثالثا بابت بچه خردسالتان اگر زوجه ایشان را با خود برده واجازه ملاقات با وی را نمیدهد میتوانید دادخواست تعیین ملاقات ودستور موقت ملاقات طفل را بخواهید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
پرسش شما چیست ؟

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
پریش نامفهوم است