مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

سلام در دوران عقد هستم ، همسرم از طریق ثبت اسناد مهریه رو اجرا گذاشته ولی چیزی به نامم نبود و نفقه هم داره میگیره درخواست الزام به تمکین زدم و اگر خانه با اسباب اثاثیه تایید بشه ایا خانم میتونه درخواست توقیف وسایل منزل بده من دارم خونه رو اماده میکنم بعد بیاد تمام وسایل رو بگیره به عنوان مهریه

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر اون وسایل رو همسرتون بعنوان جهزیه آورده بله اما برای مهریه نه نمیتونه

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
وسائل منزل جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

توقیف اموال زوج بابت مهریه به جز مستثنیات دین از هر مالی متعلق به زوج امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وسایل خانه جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف بابت مهریه نمی‌باشد.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خیر اثاث منزل جزو مستثنیات دین محسوب میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام خیر اسباب قابل توقیف نیست

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اگر ان وسایل جهاز خانم باشد می تواند بازپس گیرد