مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح عنوان شغلی در بیمه

با وجود کار در مشاغل سخت و زیان اور و گذشت یکسال از موعد بازنشستگی حال به دلیل خطای انسانی یک ماه که بنده راننده بودم رو یکسالو نیم به بیمه گزارش دادند به اشتباه و بابتش باید حدود دو سال کار کنم. آیا راهی جهت اصلاح این خطا وجود دارد که به سرعت تصحیح بشه یا فقط با شکایت و طی روال چندین ماهه ممکنه

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
موضوع را در ابتدا از طريق واحد بازنشستگی تامین اجتماعی پیگیری نمایید.