مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی در بیمه

با سلام
پدر بنده قالیبافه و برای بازنشستگیش اقدام کرده منتها بیمه تو عناوین شغلی واسش زده فاقد شغل.درحالیکه پولش رو هم گرفتن و با این اوصاف پدر من یکسال دیرتر از اونچه که باید بازنشسته میشه.با اینکه بعد از مراجعه به اداره کار و ارائه مدارک و ثبت اظهارات یکی از وراث کارفرما (کارفرما فوت کرده) اداره کار و دادگستری عنوان شغلی پدر ما رو قبول و تایید کردن و طی ابلاغیه ای از پدر بنده بعنوان محکوم له و از وراث کارفرما بعنوان محکوم علیه نام برده شده بازهم بیمه تو کمیته ردش کرده.میخواستم بدونم اگه به دیوان عالی شکایت بشه جریان حل میشه یا اون هم ممکنه رد کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید و بر اساس ادله موجود رای صادر می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه یا اداره کار موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

بر علیه بیمه یا تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری طرح دعوا کنید