مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح عنوان شغلی در بیمه

با سلام
من22سال در پروژه های تونلی کار کرده ام تمام عنوان شغلی های من طبق لیست بیمه کارفرما در اداره کار سختی کار تعلق گرفته ولی در دو شعبه (شعبه فشم و28 تهران) عنوان شغلی من کارگر ساده ثبت شده با اینکه من لیست بیمه با مهر دریافت شد شعبه ها و همچنین قرارداد کار و فیش حقوقی دارم باز هم بیمه حاضر به اصلاح عنوان شغلی بنده نیست. لازم به ذکر است تمام سوابق من در موسسات قرارگاه خاتم بوده و موسسه نیز جهت حل مشکل همکاری می‌کند ولی بیمه قبول نمی‌کند. لطفا من راراهنمایی کنید تا به حقم برسم ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حل اختلاف در خصوص اصلاح عنوان شغلی در صلاحیت اداره کار است از طریق اداره کار نسبت به الزام کارفرما
به اصلاح عنوان شغلی در سنوات مربوطه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به اداره کار مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید