مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا

با سلام . من در سال 1386 ازدواج کردم . متاسفانه سال 95 از هم توافقی جدا شدیم . مهریه تقسیط کردیم که پرداخت کردم . تمام و کمال.
در سال 91 مادرم 400 گرم خرید برای پشتیبان اینده ما و خرید خانه. و طلاها دست همسرم بوده تقاضای طلا کردیم وکیلش گفته فروخته نداره. فاکتوری ندارم . اما از دفترهای قدیمی زرگری مدرکی زرگر پیدا کرده در تاریخ فلان 430 گرم خانم ... خریداری کرده برای عروسش. مادرم میگوید من قصدم بود دستش باشه . برای خرید خانه شماها . پول طلا مادرم داد زرگر هم تایید می کند و فاکتور المثنی بنام مادرم صادر کرد.

ایا این هدیه ازدواج محسوب میشه؟ در صورتیک زمان عقد و تاریخ فاکتور طلا حدودا 5 سال فاصله دارد، چکار کنم به طلایم برسم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هبه است و چنانچه موجود نباشد مکلف به استرداد نیست