مشاوره حقوقی رایگان - ماده 102 قانون آیین دادرسی کیفری

با سلام و عرض احترام خدمت وکلای عزیز و محترم .... در خصوص ماده 102 کیفری سوال 1.. در این ماده ایا قانون گذار .. طبق ایات قران در سوره نور قانون گذاری کرده و یا برگرفته از اسلام و دین و یا قانون اساسی به نظرتان در تضاد و تناقض نیست ؟ شرع و دین اسلام یه چیزی بگه .. و قانون یه چیزی در مورد ارتباط .. زن و مرد نامحرم عرض کردم و سوال2.. در ماده مذکور اعلام شده هرگونه تحقیق در خصوص جرایم منافی عفت ممنوع است دلیلش چیست ؟ و سوال 3.. در ان ماده .. قانون گذار صراحتا شاکی را ملاک تحقیق دانسته ایا زن و شوهر هم. مصداق این مواد هست ببخشید عزیزان وکلا توضیحات کامل در این مورد خواستارم.. با تشکر از مدیر سایت و همه عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در مواردی که قانون صریح وجود داشته باشد. ، قانون مقدم است و نمیتوان به حکم شرع ، رجوع کرد و فقط در مواردی که در قوانین مدونه ، در مورد موضوعی
حکم صریح وجود نداشته باشد میتوانیم به اصول حقوقی و نظریات علما و فتاوی معتبر
و حکم شرع رجوع نماییم

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال شما کار تحقیقی دانشگاه است. با مطالعه کتب تحقیق کنید