مشاوره حقوقی رایگان - همکاری نکردن یکی از وراث

سلام پدر خانم من فوت کرده ایشون دو پسر و چهار دختر داشتند یکی از پسرها به خاطر اختلاف چند سالی با هیچ یک از خانواده رفت امد نداشته حتی موقع که پدرش فوت کرد نیامد پدر خانم من هیچ چیز با ارزشی نداره جز حقوق بازنشستگی ایشون مستاجر هم بود حالا تمام خانواده دنبال کار هستند تا حقوق پدر خانمم باز بشه اون پسرش نمیاد تلفن جواب نمیده فحش میده حالا ما هر جا میریم میگن باید ایشون باشن ما چه جوری میتونیم حقوق ایشون باز کنیم تا مادر خانمم بتونه کرایه خونشو بده ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
برای گرفتن مستمری نیازی به حضور ایشان نمی باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای برقراری حقوق مستمری نیازی به حضور ورثه نیست. همسر متوفی با ارائه مدارک لازم به سازمان مربوطه مراجعه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای برقراری حقوق مستمری نیازی به حضور ورثه نیست. همسر متوفی با ارائه مدارک لازم به سازمان مربوطه مراجعه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.