مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد توسط کارفرما

سلام. با معرفی اشنایی کاری را گرفتم با اعلام نحوه کار و مشخصات وا جرای کار براورد هزینه کردم. کارفرما اجازه کار را داد. با اظهار کارفرما بعلت مشغله کاری و ناتوانی در فراهم کردن و راه اندازی مصالح مورد نیاز کلیه مسئولیت ها به عهده من افتاد در حین انجام کار توسط کارفرما کارهای جدیدی اضافه گردید نزدیک به پایان کار گفت بودجه ندارم و مرا مقصر میکند ضمنا انتخاب مصالح با خودش بوده. حالا دستمزد من و کارگرم و گروه نقاش را نمیده البته کار تعمیرات ساختمان بوده. چطور حقم را بگیرم و قراردادی نداریم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق دفاتر قضایی با مدارک موجود شکایت کنید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
علیه کارفرما دادخواست حقوقی جهت مطالبه هزینه هایی که کرده و همچنین دستمزد خود مطرح نمایید.
اگر قرارداد کتبی ندارید، با استناد به شهادت شهود ادعای خود را ثابت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود علیه کارفرما دادخواست حقوقی جهت مطالبه هزینه هایی که کرده و همچنین دستمزد خود مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه تمام هزینه ها را به طرفیت کارفرما مطرح نمایید