مشاوره حقوقی رایگان - مدارک مورد نیاز موجر برای اثبات نیازش به سکونت در ملکی که اجاره داده

با سلام اگر موجر مالک دو خانه باشه و هر دو به اجاره داده شده و خود موجر نیز مستاجر باشد ایا میتواند با اجاره نامه خودش برای یکی از خانه های اجاره داده خود حکم تخلیه بگیرد؟ یا چون دو خانه دارد مشکل دار میشود؟ ایا حق انتخاب دارد که کدام خانه خود را برای سکونتش انتخاب کند و حکم تخلیه مستاجرش را بگیرد؟ فقط اجاره نامه کافیه یا مدارک دیگری مورد نیازه و به کجا باید ارایه بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منع قانونی وحود ندارد وباید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تخلیه را تقدیم نمایید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر موجر باید اجاره نامه را به همراه دادخواست تخلیه از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف بفرستد در صورت مشاوره بیشتر تماس بگیرید در خدمت هستم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر چون موجر خود دارای دو خانه مسکونی میباشد
حکم تخلیه صادر نخواهد شد مگر موجر با توجه به مدت اتمام قراردادها ، نیاز شخصی خود را اثبات نماید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
موجر باید ثابت کند که به منزل خود نیاز دارد، از انجایی که خود موجر در ملک دیگری مستاجر بوده و‌حال میخواهد در یکی از منازل خود سکونت کند اگر این موضوع را بتواند ثابت کند میتواند تخلیه مستاجر را درخواست نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
منع قانونی وجود ندارد وباید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تخلیه را تقدیم نماییدکتایون سراج :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتواند استعلام مالکیت اموال غیر منقول نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت نیاز شخصی چون مستاجر هستید نسبت به یکی از آنها می توانید اقدام نمایید اجاره نامه کفایت می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.