مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نیاز مالی موجر برای اخذ حکم تخلیه

با سلام اگر موجر و همسر مبلغ9300 میلیون قسط داشته و هر دوبا هم 13میلیون حقوق بگیرند با وجود فرزندان ایا نیاز مالی محسوب میشود که خانه فعلی خود را که به قیمت بالاتر اجاره میشود را به اجاره داده و برای خانه ای که در اجاره است حکم تخلیه بگیرد و به انجا نقل مکان کند؟ نیاز مالی چگونه اثبات میشود حداقل چقدر است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با دلیل قانع کننده برای دادگاه قابل اثبات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نیاز شخصی یعنی اینکه خودتان واعضای خانواده نیاربه سکونت در ان داشته باشید وبه صرف اینکه اجاره بالاتر اخذ نمایید نیازشخصی احراز نمیگردد