مشاوره حقوقی رایگان - قیم پدر

باسلام. پدرم به دلیل آلزایمر و سکته مغزی و کهولت سن در خانه سالمندان خصوصی بستری هست. با داشتن 2 پسر و 3 دختر . در حال حاضر برادرم متواری و خواهرام ازدواج کردن و در شهرستان زندگی میکنند.
مادرم فوت کرده.
میخواستم بدونم درصورتی که من قیم پدرم بشم حق دارم به اموال پدرم بابت هزینه های خودش دست بزنم؟ و امور بانکی پدرم را انجام بدم؟
متشکرم.
باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی حکم حجر صادر بشود اموال محجور در بانک باید نگهداری شود و قیم برای برداشت از حساب باید با اجازه واحد سرپرستی اقدام کند.
بسیار سختگیرانه عمل می کنند. برای هر هزینه ای باید فاکتور ببرید. هزینه های غیر ضروری را قبول نمیکنند.