مشاوره حقوقی رایگان - قیم

سلام دارم مراحل قیومیت پدر آلزایمریم رو طی میکنم میخواستم بدونم با وجود داشتن پسر به من که دختر بزرگشم قیومیتش رو میدن و اینکه به بیمارستانی که بستری هست نامه دادن و من تازه جواب نامه رو بردم و اسم خواهر برادرا مادر و اموالش و پزشک معالج قبلیش رو خواستن، شعبه معرفی کردن برای چند روز دیگه مراحل بعدی رو اگر برام توضیح بدین ممنون میشم.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مشکلی ندارد بشما میدهند بعد از بررسی اموال و وضعیت ایشان صادر میشود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مانعی وجود ندارد.
می توانید برای اخذ قیومت پدر اقدام کنید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بابت دختر بودن شما مشکلی وجود ندارد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

از نظر دختر بودن مشکلی در قیم بودن به وجود نمیاد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه سرپرستی موضوع را پیگیری کنید.
اگر شرایط قیمومیت را داشته باشید ممکن است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ مانع قانونی وجود ندارد و شما با داشتن شرایط قیمومیت، قیم پدر خواهید شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از همه بچه هاش دعوت میشه هر کدام از نظر دادگاه صالح تر بود به او می دهند