مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن قیومیت پدر

با سلام
پدر من اعتیاد دارند و سابقه بستری در کمپ تحت نظر روانپزشک هم دارند.مشکل اینجاست گاهی اوقات کاملا نرمال به نظر میرسند ولی گاهی اوقات اصلا حالت نرمال ندارند.
برای مثال 3 سال پیش مادر و پسرعموی پدرم زمین ایشون رو فروختن،پدرم امضا کردن ولی پولی بابتش دریافت نکردن و پول به حساب مادرشون رفته و پدرم حتی شکایتی هم نکردن.و به همین صورت ممکنه اموال دیگه شونم از دست بدن.
من دختر28 ساله شون هستم.آیا راهی هست من بتونم قیومیت پدرم رو به عهده بگیرم؟
با توجه به اینکه خیلی وقت ها نرمال بنظر میرسن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست حجر دهید اگر به اثبات رسید میتوانید . در نظر داشته باشید پدر بزرگ شما ولی قهری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه شرایط قانونی را دارا باشید منع قانونی ندارد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
دادگاه براساس ادله شما و تحقیقات و گزارش پزشکی قانونی تصمیم گیری می نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما باید دادخواست صدور حکم محجوریت پدر را به دادسرا بدهید اگر تهران هستید دادسرای سرپرستی در خ سئول

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا دادخواست حکم حجر دهید تا از نظر پزشکی قانونی بررسی سوداگر محجوریت به اثبات رسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای اخذ قیمومت پدرتان باید ابتدا حکم حجر ایشان از دادگاه صادر شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه شرایط قیم بودن را دارا باشید بله امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حکم حجر بگیرید اگر تایید شد می توانید قیم پدرتون باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید دادخواست حجر دهید در صورت تشخیص پزشکی قانونی می توانید اقدام نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که محجوریت ایشون اثبات بشه شما میتونید قیم پدر بشویداز طریق اداره سرپرستی اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایتدا دادخواست اثبات حجر دهید تا محجور بودن ایشان ثابت شودسپس می توانید قیم ایشان شوید.

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام از طریق پزشکی قانونی و قاضی سرپرستی مستقر در دادگاه اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید دادگاه محترم بر اسال نظر پزشک قانونی و ادله تصمیم میگیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و ابتدا باید حجر ایشان را در دادگاه ثابت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید دادخواست صدور حکم محجوریت پدر را به دادسرا بدهید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
نسبت به اخذ حکم حجر اقدام نمایید