مشاوره حقوقی رایگان - کنتور برق

سلام
ما اسفند 96 یه منزلی رو اجاره کردیم که مهلت اجاره هم تا اردیبهشت 98 هست
ما وقتی منزلمون رو اجاره کردیم صاحبخانه اصلا عنوان نکرد که این منزل کنتور آب و برق نداره
وقتی که ما ساکن شدیم فهمیدیم که اپارتمانی که ساکن شدیم غیر مجاز ساخته شده به همین علت بهش کنتور ندادن
این آپارتمان 6واحده ست که طبقه 5و 6غیر مجاز ساخته شده که ما ساکن طبقه دوم هستیم
ما توی این مدت پول برق و ابی پرداخت نکردیم چون کنتوری نداشت
حالا مامور برق اومده قبض برق اورده برای واحد 1تا 4
حالا حکم پرداخت چیه؟چون مصرف ما به اندازه مبلغ نیست بعد قیمت مصرفی برای 4تا واحد یکیه و واحد 5و 6هقبض نداره الان ما باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بر اساس چی براتون فاکتور فاکتور صادر شده ؟؟