مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100

با سلام.
من یک ملک قدیمی خریداری کردم که الان دارم تعمیرات انجام میدم و در حیاط ملک 3متر بنا اضافه کردم.
شهرداری متوجه شده و جلوی اتمام کار و انجام تعمیرات را گرفته.
شهرداری میگه خودت خراب کن تا مجوز بازسازی بدم. در غیر اینصورت خودمون با حکم تخریب میکنیم.
میخواهم بدانم که آیا احتمال حکم تخریب وجود دارد یا نه؟
ملک دارای مساحت زمین 51.5 میباشد و دارای زیربنای 116متر در 3طبقه و زیرزمین و سرویس بهداشتی در حیاط میباشد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
البته بستگی به نوع بنا دارد منتها عمدتا حکم تخریب منتفی نیست.