مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب به دلیل اضافه بنا

با سلام.
بنده دو سال پیش یک واحد از آپارتمانی 4 طبقه را که هنوز سند آن آماده نبود و در مراحل اخذ مجوزهای پایانی بود خریداری نموده ام و سازنده مکلف به انتقال قطعی سند میباشد. بعد از مراجعه به شهرداری برای دریافت پایان کار مشخص گردیده است که ساختمان به مقدار 68 سانتی متر اضافه ساخت دارد و نیاز به رضایت صاحب زمین کناری میباشد. صاحب زمین ادعا میکند که رضایت نخواهد داد و حکم تخریب را خواهد گرفت. سوال بنده این است که آیا کمیسیون ماده 100 در این شرایط که ساختمان دارای سکنه میباشد، برای 68 سانتی متر اضافه حکم تخریب را صادر خواهد کرد یا صرفا به جریمه اکتفا میکند؟ در صورتی که حکم تخریب صادر میشود آیا بنده میتوانم از شخص فروشنده شکایت کرده و ادعای خسارت کنم و یا به نوعی جلوی حکم تخریب را بگیرم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در صورت امکان وکیل اختیار کنید چراکه امری تخصصی است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورتی که رعایت ظوبط ساختمانی و فنی و بهداشتی صورت نگرفت باشد حکم به تخریب داده خواهد شد که غیر قطعی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

و در صورت رعایت ضوابط فنی و بهداشتی و ... با رعایت سایر شرایط حکم به جریمه داده خواهد شد