مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اضافه بنا

ملک بنایی را بجای احداث 25 درصد در طبقه‌ی سوم، 31 درصد ساخته‌ام.

در شناسنامه‌ی فنی ساختمان صادرشده توسط نظام مهندسی ساختمان، متن «عدم پایداری ساختمان در برابر بارهای جانبی» را در قسمت توضیحات نوشتند.

اکنون شهرداری پایان کار را به علت فوق صادر نمی کند.

گواهی عدم خلافی کل را قبلا گرفته‌ام.

راه قانونی در این مورد چیست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید نسبت به رفع ایرادات اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قوانین عمل نموده ایرادات را برطرف نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام باید در کمیسیون 100 وارد شوید البته اول می بایست حتما ایراد نظام مهندسی رو با مقاوم سازی برطرف نمایید