مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

آیا فشارهای عصبی و استرس های شغلی سبب سختی کار فرد میگردد و شامل طرح 20سال بازنشستگی تامین اجتماعی می شود

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خیر مشاغل سخت مشخص گردیده اگر شغل شما در زمره آن قرار بگیرد مشمول آن میشوید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام. کارهای سخت و زیان آور کارهایی است که در آن عوامل فیزیکی ، شیمیایی ، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال بیمه شده تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیتهای طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد می شود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن می باشد . کمیته های استانی بمنظور رسیدگی به درخواست متقاضیان و تطبیق و تشخیص مشاغل آنان باقانون وآئین نامه اجرایی ، کمیته بدوی وتجدید نظر استانی به ترتیب مقرر در ماده 8 آئین نامه اجرائی تشکیل میگردد