مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من از یکی 2 میلیون تومان چک داشتم که پاس نکرد و برگه زدم و حدود یک سال پیش از طریق اداره اسناد حکم توقیف خودروشو گرفتم الان باید چیکار کنم ؟ حکم توقیف نیاز به تمدید نداره ؟

پاسخ ها :

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

سلام ؛ بعد از توقیف خودرو باید درخواست ارزیابی قیمت خودرو و ارجاع به کارشناس منتخب رو ثبت کنید تا مراحل مقدماتی برای انجام مزایده طی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انر خودرو توقیف شده باید درخواست ارزیابی ومزایده انرا بنمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیق تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر خودرو در مدت یک سال ، توقیف نشده باید منتظر بمانید تا خودرو توقیف بشود و اگر خودرو توقیف شده است به اجرا احکام درخواست مزایده خودرو را مطرح نمایید تا ابتدا توسط کارشناس قیمت گذاری بشود و به مزایده گذاشته بشود

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
مراتب توقیف خودرو در سامانه پلیس راهور ثبت میشود و هرگاه خودرو رویت شد، توقیف می گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اجرای ثبت درخواست کارشناسی و مزایده بدهید

یک وکیل

ماشین را توفیف و تقاضا مزایده بدید

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

اگر خوردو توقیف نشده باید حکم توقیف تمدید و در صورت توقیف مراحل قانونی جهت مزایده انجام گیرد

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید درخواست مزایده بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
درخواست ارزیابی دهید سپس به مزایده گذاشته میشود