مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بخاطر چک

چکی را بصورت امانت به دوستی داده بودم که رسید آن و اظهارنامه آن که این چک امانت بوده موجود است این چک توسط امانت گیرنده خرج شده و طلبکار ایشان خودرو بنده را توقیف کرده البته خودرو هنوز توقیف نشده ولی نمیتوانم از آن استفاده کنم چون میترسم خودرو توسط پلیس ضبط شود باید چکار کنم چون استطاعت پرداخت دین کس دیگری را هم ندارم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بودبهتر است بابت آن چک طرح دعوی کنید و اثبات کنید که امانت بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید امانی بودن چک اثبات شود در غیر اینصورت محکوم به پرداخت خواهید بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات شکایت خیانت در امانت کنید و در مقابل شکایت ایشان هم به امانی بودن چک و رسید و اظهارنامه اشاره و آنرا ارائه دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد رسید و اظهارنامه به امانی بودن اشاره و دفاع نمایید
شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام چون چک در دست دارنده با حسن نیت است شما باید مبلغ چک را پرداخت نمایید و سپس بر علیه امانت گیرنده
شکایت خیانت در امانت
را مطرح نمایید