مشاوره حقوقی رایگان - حجر

سلام خسته نباشید خدمت مدافعان حق . من از گیلان هستم یه پرونده حجر داریم که یه خانوم 80 ساله در شش ماه اخر عمرش از دو واحد آپارتمان یک واحد را در دفترخانه اسناد رسمی بصورت صلح عمری به فرزندش واگذار میکنه که بعد از فوتش فرزندان دیگر آن مرحوم درخواست حجر مادرشان در 6 ماه اخر عمرش را میکنند که در همون 6 ماه ان مرحوم یه عمل سنگین لگن هم داشت دادگاه بدوی پرونده پزشکی را به پزشکی قانونی ارجاع میده و هیات سه نفره تشکیل میشه و پزشکی قانونی اعلام میکنه که آن مرحوم محجور نبوده و دادگاه هم دادخواست خواهان را رد میکنه و دادگاه تجدید نظر هم دادخواست خواهان رارد میکنه و خواهان درخواست فرجام خواهی میکنند و در قسمت adliran دیوان عالی کشور نوشته که پرونده حجر خواهان بطرفیت خوانده ... موضوع مطروحه غیر قابل طرح تشخیص گردید
این یعنی چی ؟ یعنی فرجام خواهی خواهان رد شد ؟ یعنی رای بدوی و تجدیدنظر قطعی شد؟ ممنون میشم توضیح بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یعنی انکه موصوع دعوی شما از مواردی نبوده که در دیوان عالی قابل رسیدگی باشد ورد شده است