مشاوره حقوقی رایگان - آلزایمر

با سلام خدمت وکلای محترم

یکی از اشنایان بنده 2 مرتبه سکته مغزی کرده و اخیرا بعضی چیز ها رو یادش نمیاد و تشخیص پزشک ، آلزایمر خفیف است

فرزندان این شخص میخوان ایشون نتونه سند به نام کسی بزنه . چون قدرت تصمیم گیری نداره

به اداره محجورین هم مراجعه کردن ، اما بهشون گفتن نیاز به معاینات و ... هست

اما نمیخوان خود این شخص بفهمه و ناراحت بشه

میخواستم بدونم راهی وجود داره ، بدون اینکه خود شخص سالمند متوجه بشه ، جلوی انتقال سند را گرفت ؟؟؟

یعنی برای انتقال سند در محضر ، حضور و امضای تمام فرزندان اجباری باشه ؟؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در صورت تقدیم دادخواست اثبات حجر ، حتما باید مجبور ،
توسط پزشکی معاینه بشود و

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، می بایست حکم حجر ایشان دریافت شود و برای دریافت حکم حجر ، نیاز به معاینات دقیق و تخصصی است و راهی جز این متصور نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای احراز حجر به شخص معاینات پزشکی قانونی لازم و ضروری است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برای دریافت حکم حجر نیاز به معاینات پزشکی است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برای احراز حجر می بایست توسط کمیسیون پزشکی قانونی معاینه و تایید شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای دریافت حکم حجر نیاز به معاینات پزشکی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
برای دریافت حکم حجر نیاز به معاینات پزشکی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر برای صدور حکم حجر نیاز به معاینه پزشکی است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر در حال حاضر ایشان می توانند به تنهایی و بدون اطلاع دیگران اموال رو به نام اشخاص دیگر سند بزنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت برای اثبات حکم حجر باید معاینات پزشکی نسبت به محجور صورت گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای اثبات حکم حجر باید معاینات پزشکی نسبت به محجور صورت گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اثبات و احراز حجر معاینات پزشکی قانونی لازم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فقط حکم حجر می توانید دریافت نمایید
یاخود شخص با مراجعه به اداره سرپرستی امین تعیبن نماید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

برای دریافت حکم حجر باید معاینات پزشکی انجام شپد و قاعدتا متوجه خواهند شد