مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط شهرداری

زمین خریده ام که کاربری آن کشاورزی هست یعنی همه زمین های اطراف که خانه ساخته شده کشاورزی هست

زمین من در کوچه ای هست که کوچه ی آن مشخص شده و در آن خانه ساخته شده

در قولنامه نوشته شده در صورت تصرف شهرداری مسئولیت بر عهده خریدار است

آیا شهرداری میتواند این زمین را مصادره کند بدون هیچ چیزی ؟

و اگر این گونه باشد این مسئولیت از لحاظ قانونی نباید بر عهده فروشنده باشد ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

چنانچه در طرح تفصیلی شهر داری قرار گرفته باشد مالک با داشتن اسناد معتبر مي تواند علیه شهرداری محل وقوع ملک قیمت زمین را مطالبه کند دادگاه محل وقوع ملک ضمن تعیین کارشناس برای ارزش گذاري بهای ملک شهرداری را به پرداخت ثمن ملک مورد ترافع وکلیه ی هزینه های دادرسی محکوم می‌کند واما چنانچه ملک مورد ترافع قبل از وقوع بیع مستحق للغیر در آمده باشد می‌توانی علیه بایع _ فروشنده دادخواست ابطال‌ مبایعه نامه تقدیم دادگاه حقوقی محل وقوع ملک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر برای ایجاد طرح های عمرانی اخذ ملک الزامی باشد که در این صورت شهرداری باید قیمت ملک را طبق روز پرداخت بشود و فروشنده هم هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت. چون شرط عدم مسئولیت فروشنده در قرارداد قید شده است