مشاوره حقوقی رایگان - چه کسانی حق استفاده از فیلم های دوربین مداربسته در ساختمان مسکونی را دارند

باسلام
در ساختمانی 9 واحدی مالکین تصمیم به نصب دوربین مداربسته در مشاعات (پارکینگ و حیاط) به منظور حفظ امنیت در ساختمان کرده اند و همگی دسترسی کامل به فیلم های دوربین دارند اما متاسفانه یکی از مالکین که مدیر ساختمان هم نیست و در ساختمان ساکن نمیباشد از این قابلیت سو استفاده کرده و در امور خصوصی و رفت و آمد ها تجسس میکند آیا امکان شکایت یا اظهارنامه به منظور جلوگیری از دسترسی تمامی مالکین به فیلم های دوربین مداربسته به منظور جلوگیری از تجسس در امور ساکنین با توجه به اینکه من مستاجر هستم وجود دارد و اینکه این فیلم ها تنها در اختیار مدیر ساختمان باشد؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

شما به عنوان مستاجر نمیتوانید مدعی مصوبات ساکنین شوید ، دوربینها در اماکن مشاع نصب شده و مانع قانونی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نصب دوربین در مشاعات فاقد ایراد قانونی است در صورت سو استفاده و مزاحمت می توانید از شخص مذکور شکایت نمایید اما نمی توانید سایرین را محدود نمایید