مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام خسته نباشید بنده چند روزه پیش کنار جاده پارک بودم و داخل خودرو منتظر نشسته بودم یک موتوری میاد میخوره به درب عقب سمته راننده و درب راننده تا گلگیر جلو سمته راننده خط میندازه بعد من بهش کمک کردم بردمش بیمارستان دکتر گفت که دستش کوفته شده چند روزه خوب میشه حالا بعد 20 روز دستشو گچ گرفته رفته شکایت کرده میگه که من در حال خروج از پارک بهش زدم تروخدا راهنمایم کنید ایا من مقصرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید با پلیس تماس می گرفتید حال با شاهد یا فیلم دوربین مداربسته دفاع نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با جلب نظر کارشناس تصادفات یا شهادت شهود یا فیلم دوربین های مداربسته ی اطراف اثبات کنید شما متوقف بوده اید